Tekstvak: copyright
Tekstvak: Auteursrechten
De op Dierbaarportret.nl gepubliceerde inhoud en werken, (portret) tekening en schilderijen zijn auteursrechtelijk beschermd. Elk (met uitzondering van persoonlijk zonder verdere verspreiding) gebruik behoeft voorafgaande schriftelijke toestemming van Virginie  (auteur op Dierbaarportret.nl) voor artikelen of (portret) tekening /schilderijen en overige zaken.
Dit geldt voor vermenigvuldigen, bewerking, vertaling, opslag, verwerking of weergave van de inhoud op websites, fora, in databases, of andere elektronische media en systemen. Ongeoorloofde vermenigvuldiging of weergave van afzonderlijke delen van de inhoud of complete paginaís is niet toegestaan en strafbaar. Slechts vervaardiging van kopieŽn en downloads voor persoonlijk of  privť gebruik van inhoud op Dierbaarportret.nl onder verdere verspreiding met derden is toegestaan. 
Intellectuele Eigendomsrechten
Dierbaarportret.nl respecteert de intellectuele eigendom van auteurs en makers en wij verplichten onze auteurs op Dierbaarportret.nl dat ook te doen. In overeenkomst met de voorwaarden heeft Dierbaarportret.nl onder bepaalde omstandigheden het recht accounts en/of gepubliceerde artikelen van Dierbaarportret.nl die mogelijk inbreuk maken op intellectuele eigendomsrechten zonder kennisgeving af te sluiten en/of te verwijderen.
Inbreuk intellectuele eigendomsrechten
Bij constatering van gekopieerd werk op een wijze die inbreuk op auteursecht inhoudt of indien er anderszins intellectuele eigendomsrechten inbreuk is gemaakt, verzoeken wij om Dierbaarportret.nl hiervan op de hoogte te stellen. Geef hierbij een beschrijving van het auteursrechtelijke beschermde werk en de wijze waarop inbreuk is gemaakt.

Er kan per e-mail contact worden opgenomen of per post aan:
Virginie van Kempen
Pegasus 39
3893DR Zeewolde
info@virginie.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@virginie.nl

 

Tekstvak:  Dierbaarportret.nl  
Tekstvak:  Dierbaarportret.nl