Tekstvak: Ik schilder o.a. portretten op kleine houten 3d paneeltjes met olieverf en de zijkanten worden mee geschilderd. De kleine formaten 20 x 20 cm en 18 x 24 cm zijn geschikter voor kleinere hondenrassen, puppy's, kitten of katten, vogels en knaagdieren. 
Het is mogelijk om een olieverfportret van een grotere hond of kat op 3D houten paneel van 30 x 40 of 40 x 50 te schilderen. Standaard schilder ik een portret op een linnendoek 3d doek van 30 x 40 waarvan ik de zijkanten mee schilder. Je kunt dan zelf kiezen of je er een lijst om heen wilt, maar het is niet nodig.
Hoe gaat het in zijn werk op een portret opdracht te geven:
Je zoekt een paar mooie foto’s van je dier uit en het liefste foto’s van minimaal 4MB, maar soms zijn er alleen foto’s uit het niet digitale tijdperk en dan moet ik bekijken of ik er een portret van kan maken. Het is vaak wel zo dat het mij een goed beeld geeft om meerdere foto’s van een dier te kunnen bekijken. Als ik de foto’s bekeken heb gaan we overleggen hoe het portret kan gaan worden en op welk formaat het portret beste tot zijn recht komt.
Afhankelijk van het formaat van het portret, met olieverf geschilderd, duurt het tussen de 3 tot 6 weken om het te maken en dan moet het nog een aantal weken drogen. Portretten worden door mij in volgorde van opgegeven opdracht gemaakt en de wachttijd kan hierdoor langer zijn, maar ik vermeld altijd hoe lang het ongeveer gaat duren voordat je het portret kunt komen halen of opgestuurd kunt krijgen. Als het portret voltooid is stuur ik altijd een foto via e-mail en deze foto geeft bij benadering de werkelijke kleuren weer en is alleen om een eerste indruk te krijgen. We kunnen daarna een afspraak maken voor de betaling en levering van het portret. Betaling geschied altijd vooraf of contant bij het ophalen van het portret.
Tekstvak: Portret geschilderd met olieverf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kleuren van de kunstwerken die je op je beeldscherm ziet benaderen de echte kleuren hooguit voor een gedeelte

 

 

 

 

 

 

info@virginie.nl

Het is verboden afbeeldingen of tekst van deze website zonder schriftelijke toestemming te kopiëren © 2017 MadebyVirginie

Tekstvak: Dierbaarportret.nl  
Tekstvak:  Dierbaarportret.nl